Arben Coli

Rreth meje

 

profilbild arben coli

Arben Coli

Përkthyes - interpret

  

Përkthyes dhe interpret i licencuar për gjuhët shqip-gjermanisht

  • provim shtetëror
  • urdhër publik
  • betim të përgjithshëm

Adresa:
Schleissheimer Str. 4  
80333 München

Dërgoni   Mesazh

  0170 4993829 

Përkthyesi i gjykatës shqip

Rreth meje

 

profilbild arben coli

Arben Coli

Përkthyes - interpret

  

Përkthyes dhe interpret i licencuar për gjuhët shqip-gjermanisht

  • provim shtetëror
  • urdhër publik
  • betim të përgjithshëm

Adresa:
Schleissheimer Str. 4  
80333 München

Dërgoni   Mesazh

  0170 4993829 

  Adresa


Schleissheimer Str. 4
80333 München

© 2021 Arben Coli

  0170 4993829